ورود / ثبت نام

روستای میلاش کجاست؟ راهنمای بازدید از باغ‌های فندق تا آبشار میلاش

اولین نفری باشید که نقد و بررسی می‌کنید

اگر از پیاده‌روی میان باغ‌های فندق و آبتنی در آبشاری 25 متری لذت می‌برید و اگر دلتان می‌خواهد موقع نوشیدن چای چشم‌اندازی زیبا مقابلتان باشد، روستای میلاش مقصد مناسبی برای سفر شما خواهد بود. در ادامه خواهیم خواند روستای میلاش کجاست و دسترسی به آن چگونه است، دیدنی‌های اطراف آن چیست و چرا باید از آبشار میلاش بازدید کنیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه شوید.

فهرست مطلب

روستای میلاش کجاست؟ چگونه به این روستا سفر کنیم؟

روستای زیبای میلاش در استان گیلان، شهرستان رودسر، بخش رحیم آباد، دهستان اشکور سفلی قرار گرفته است. این روستا تا مرکز استان گیلان یعنی رشت 118 کیلومتر فاصله دارد. برای اینکه به این روستای دیدنی سر بزنید، لازم است در ابتدا به رشت بروید.

برای رسیدن به رشت می‌توانید از وسیله نقلیه شخصی، اتوبوس، قطار و هواپیما استفاده کنید. روزانه پروازهایی از عسلویه، تهران، مشهد و کیش به این شهر در حال انجام است. خط راه آهن این شهر نیز از طریق ایستگاه سیاه چشمه به دیگر خطوط ریلی کشور متصل می‌شود. اگر بخواهید با قطار از تهران به روشت بروید، به ترتیب از ایستگاه‌های هشتگرد، آبیک، سبه چسمه، دستجرد، کوهیت، شیرین سو، لوشان، منجیل، رستم آباد و سروان خواهید گذشت تا به رشت برسید.

اگر قصد داشته باشید با وسیله شخصی به این روستای تماشایی بروید، می‌توانید در ابتدا خود را به چالوس یا رشت برسانید. اگر بخواهید از طریق شهر چالوس به این روستا بروید، لازم است تا از خروجی غربی شهر خارج شوید. شما در این مسیر از نمک آبرود، سلمان شهر، نشتارود، تنکابن، رامسر و چابکسر خواهید گذشت تا به کلاچای برسید. پس از کلاچای اولین دور برگردان را دور بزنید و وارد خروجی رحیم آباد شوید. مسیر را تا رسیدن به رحیم آباد ادامه دهید. پس از رحیم آباد به جاده زیاز بروید. در این جاده تا آن جایی باید پیش بروید که به روستای گرمابدشت برسید. پس از این روستا به جاده‌ای ییلاقی خواهید رسید. این راه را مستقیم ادامه دهید تا به روستای میلاش برسید. 

روستای میلاش عکس از فرزاد زمانی

دیدنی‌ های روستای میلاش 

در بالا اشاره شد که روستای میلاش کجاست، اکنون وقت آن است تا بیشتر با دیدنی‌های این روستا آشنا شویم. این روستای تماشایی در میان جنگلی با درختان فراوان و متنوع قرار دارد که درخت فندق یکی از رایج‌ترین آن‌هاست. به دلیل وجود فندق فراوان در این منطقه فراورده‌های آن مثل فندق رست شده، فندق خرد شده، فندق لپه و آرد فندق در تولیدی‌های اطراف روستا تولید می‌شوند. جمعیت ساکن در روستای میلاش 110 نفر در 31 خانوار است. از بابت امکانات موجود نگران نباشید، زیرا در این روستا امکاناتی مثل سوپر مارکت، رستوران و اقامتگاه برای گردشگران وجود دارد.

آبشار میلاش

در کنار طبیعت شگرفی که باغ‌های فندق و درختان جنگل به ارمغان آورده‌اند، این روستای دیدنی یک جاذبه گردشگری دیگر هم دارد. این جاذبه آبشار میلاش است که برای دسترسی به آن باید مسافتی را پیاده‌روی کنید و امکان دسترسی به آن با ماشین وجود ندارد. به همین خاطر باید وسیله نقلیه را در نزدیکی جنگل و در مکان‌هایی که برای پارک ماشین در این منطقه در نظر گرفته شده است،پارک کنید. این آبشار بی‌نظیر در بخش غربی روستا واقع شده و ارتفاع آن تقریبا 25 متر است. آبشار میلاش یک آبشار عریض است و عرضی معادل 8 متر دارد. آب آبشار در بخش‌های کناری به شکل طبقه طبقه روی سنگ‌ها سر می‌خورد و به پایین می‌ریزد و همین موضوع زیبایی آبشار را دو چندان می‌کند. 

برای رسیدن به این آبشار تماشایی لازم است تا از باغ فندق عزیز رحیمی گذر کرده و پس از آن 600 متر در میان جنگل‌های غربی روستا پیاده‌روی کنید. در مجموع پیاده‌روی از روستا تا آبشار تقریبا 20 دقیقه زمان خواهد برد و در طول مسیر امکاناتی مثل سرویس بهداشتی وجود دارد. توصیه می‌کنیم برای این پیمایش کوتاه حتما کفش مناسب به همراه داشته باشید.

در زیر آبشار، حوضچه زیبایی به وجود آمده است که عمق نسبتا زیادی دارد. دمای مطلوب آب (حدود 15 تا 20 درجه سانتی‌گراد) و وجود حوضچه باعث شده است تا به راحتی بتوان از آبتنی کردن در این مکان لذت برد.

آبشار میلاش عکس از امیر حجتی

جاذبه‌ های دیدنی اطراف روستای بکر میلاش

در اطراف میلاش روستاهای سرسبز دیگری مثل زیاز و دیودره قرار دارند که بازدید از آن‌ها خالی از لطف نیست. زیاز مرکز دهستان اشکور سفلی است و امکانات رفاهی بیشتری در مقایسه با روستاهای اطراف دارد. در کتاب ولایات دارالمرز ایران نوشته شده که در این روستا در سال 829 کاروانسرا وجود داشته است. 

دیودره یکی دیگر از روستاهای اطراف است که بسیار خوش آب‌وهوا بوده و چندین جاذبه تاریخی دارد. از این جاذبه‌های تاریخی می‌توان به گورستانی باستانی در سلم سو،  یک گورستان باستانی دیگر درچال زیمی و قلعه تاریخی اشاره کرد. در روستای زیبای دیودره نباید از طبیعت بی‌بدیل نیز غافل شد. در این روستا دو رود وجود دارد که یکی از مسیر مازوبن و یکی دیگر از راه لامشکن حرکت می‌کند. دیودره نیز آبشار عظیمی دارد که به نام آبشار سجیران رودسر شناخته می‌شود. قدمت آثار ملی موجود در محوطه پلنگ پشته سو و سلم سو به دوران پس از اسلام برمی‌گردد.

بهترین زمان برای سفر به روستای میلاش

با توجه به موقعیت جغرافیایی روستا، می‌توان گفت که این منطقه در تمام طول سال آب‌وهوای معتدلی داشته و در هر فصلی زیبایی‌های خاص خود را دارد. اگر قصد دارید در آبشار و حوضچه آن آبتنی کنید، فصل بهار و تابستان مناسب‌تر خواهد بود. شاید پیاده‌روی در جنگل در گرمای شدید تابستان و در شرجی هوا برای برخی از افراد اذیت کننده باشد؛ به همین خاطر توصیه می‌کنیم که پیمایش را از صبح شروع کنید تا گرمای ظهر اذیت‌تان نکند. هر چند که درختان جنگل جلوی تابش مستقیم نور را خواهند گرفت و به طور کلی در هر زمانی هوا قابل تحمل خواهد بود. اوایل پاییز نیز برای سفر به این منطقه مناسب است.

اگر دوست دارید به عنوان سوغاتی از فندق‌های روستا خریداری کنید، خوب است بدانید که فصل برداشت فندق در رودسر، ماه مرداد است. در گذشته در این مناطق جشن برداشت فندق برگزار می‌شد که متاسفانه امروزه این سنت کمرنگ شده است.

اقامت در سفر به روستای میلاش

برای اقامت در این روستای زیبا می‌توانید از اقامتگاه‌های بومگردی یا ویلاهای موجود استفاده کنید. از اقامتگاه‌های بومگردی می‌توان به هاستل عمو قاسم، اقامتگاه چومچه، اقامتگاه گلستان، کلبه سوئیسی، اقامتگاه بومگردی پامچال و اقامتگاه بومگردی میلاش اشاره کرد. در هاستل عمو قاسم صبحانه، ناهار و شام سرو می‌شود و چشم‌انداز بسیار زیبایی دارد. اقامتگاه چومچه بسیار به آبشار نزدیک بوده، مزرعه گل گاو زبان دارد و در این اقامتگاه نان محلی طبخ می‌شود. اقامتگاه بومگردی پامچال در دو طبقه به شکل سنتی طراحی شده است و در ابتدای مسیر آبشار میلاش قرار دارد. شما می‌توانید سوغات منطقه مثل فندق و گیاهان محلی را از این اقامتگاه تهیه کنید.

اقامتگاه بومگردی میلاش ظرفیت پذیرش 40 گردشگر را داراست. این اقامتگاه 3 اتاق در بنای اصلی و 2 اتاق در کلبه سنتی دارد. تمامی اتاق‌ها سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی دارند. تراس این اقامتگاه با گلدان‌های رنگارنگ تزئین شده است و محل مناسبی برای استراحت گردشگران و تماشای مناظر اطراف به شمار می‌رود. سیستم گرمایشی این اقامتگاه بومگردی بخاری نفتی و سیستم سرمایشی آن پنکه است. برای رزرو هر یک از این اقامتگاه‌ها می‌توانید از طریق ایرانگرد مجری تخصصی تورهای طبیعت‌گردی و رزرو اقامتگاه کمک بگیرید.

این روستای زیبا در استان گیلان شهرستان رودسر، بخش رحیم آباد واقع شده است و از شهر چالوس 157 کیلومتر فاصله و از شهر رشت 118 کیلومتر فاصله دارد. این روستای دیدنی به جاذبه‌های طبیعی بی‌بدیلش معروف است. از میان این جاذبه‌ها می‌توان به باغ‌های فندق و آبشار میلاش اشاره کرد. این آبشار ارتفاع 25 متری و عرض 8 متری دارد و یکی از بلندرترین آبشارهای موجود در استان است. بهترین فصل برای بازدید از این روستا بهار و تابستان بوده و زمان برداشت فندق‌ها از  ابتدای مرداد است. در این روستا اقامتگاه‌های بومگردی و ویلاهای متعددی وجود دارد که شما برای رزرو هر یک از آن‌ها می‌توانید به سایت ایرانگرد مراجعه کنید.

آبشار
جنگل

پیشنهاد ما: برای سفر عجله نکنید

بهترین زمان سفر: مهر
برای سفر به روستای میلاش بهتر است تا مهر دست نگه دارید.
اولین نفری باشید که نقد و بررسی می‌کنید
تورهای روستای میلاش
متاسفانه توری برای روستای میلاش پیدا نکردیم:(
بقیه تورها را ببینید یا برای تورهای این مقصد هشدار ثبت کنید.

مجری تور هستید؟ به ایرانگرد بپیوندید.
ویلا، آپارتمان و هتل های روستای میلاش و اطراف آن
متاسفانه در این مقصد اقامتگاهی برای نمایش نداریم ^_^
با ثبت درخواست رزرو میتوانیم در اسرع وقت در این مقصد یا نزدیک به آن اقامتگاهی برایتان پیدا کنیم.

صاحب اقامتگاه هستید؟ به ایرانگرد بپیوندید.
نقد و بررسی
نقد و بررسی روستای میلاش
سهولت دسترسی
پوشش اینترنت
حمل و نقل عمومی
سطح امکانات
تمیزی مقصد
پرسش و پاسخ
پاسخ پرسش‌های خود را از مشاوران آشنا به منطقه بگیرید.
سوال جدیدی بپرسید
امتیاز 0 از 5 / 0 امتیاز
سهولت دسترسی
پوشش اینترنت
حمل و نقل عمومی
سطح امکانات
تمیزی مقصد
آیا این صفحه برای شما مفید بود؟